Veel gestelde vragenTess Essentials

Hoeveel verzendkosten moet ik betalen?
Plaats je een bestelling met een orderwaarde boven de € 350,- (excl. Btw) dan bedragen de verzendkosten €0,00 (gratis). Dit geldt voor zendingen binnen Nederland en naar België.
Wat is de levertijd van jullie producten?
Normaal gesproken leveren wij uit voorraad. De transit tijd voor Nederland is ca. 1 dag. Duitsland ca. 3 werkdagen. Voor USA en Canada is dat ca. 7 werkdagen. Staat uw land er niet tussen? Mail ons dan even.
Is het mogelijk mijn bestelling af te halen?
Ja, dat is mogelijk. Bij het afronden van je bestelling geef je aan dat je deze wilt ophalen. Ophalen kan in Avenhorn, Nederland.
Krijg ik een factuur?
Ja, de factuur wordt achteraf per e-mail verzonden. Als je vooraf een factuur wilt ontvangen, neem dan even contact met ons op.
Op welke manieren kan ik betalen?
Betalen kan via iDEAL, Paypal,sofort banking, creditcards en bankoverschrijving.
Wie is Tess Essentials?
De webshop is van Tess Essentials. Wij zijn de fabrikant van de TESSPAVer (eerder bekend als Tromp Easylift pro). In Duitsland ook wel bekend als EasyLift el Multi. Wij zijn een Nederlands bedrijf en produceren ons eigen product.
Ik woon in België. Leveren jullie daar?
Wij leveren ook in België. Vermeld bij je bestelling het BTW-nummer, dan wordt de btw verrekend. Wij kunnen dan zonder de btw leveren.
Waarom staat er maar één product in de webshop?
Wij verkopen alleen ons eigen product, de TessPaver 120T. En ja, op dit moment is het ons enige, super robuuste product! Een Nederlands product, ontwikkeld en geproduceerd door een Nederlands bedrijf. Uitstekende kwaliteit dus.
Ik heb een andere vraag. Waar kan ik die stellen?
Neem contact met ons via het contactformulier of bel +31 (0)6 2940 1691.