Over ons

Wie werken er bij Tess Essentials?

Ons team bestaat uit super gemotiveerde mensen

Tess Essentials: dé producent van de tegeltilhulp TessPaver

Jarenlange expertise

Tess Essentials | Van technisch tekenbureau naar fabrikant van de TessPaver

Tess Essentials is de producent van de TessPaver 120T, de tegeltiller. We produceren deze tegeltilhulp vanaf het begin. We zijn als technisch tekenbureau begonnen.

Dhr. Tromp, hovenier, moest een grote tuin bestraten. Hij was het zat om de zware tegels met de hand te pakken en in een kruiwagen af te voeren. Hij had een idee om tegels te tillen en te vervoeren. Hij vroeg ons om het concept te verbeteren. Dit hebben we gedaan en we hebben deze tegelverlegkar in productie genomen. In het begin hebben we de tegeltiller TrompEasyLift genoemd. “Tromp” verwees naar dhr. Tromp. Nu heet de Tromp EasyLift TessPaver 120T en de TessPaver is ook bij ons te koop.

Inmiddels gaat dit robuuste, gele straatgereedschap de hele wereld over!

Tess Essentials doet de productie zelf, maar we besteden ook regelmatig werk uit. De kwaliteit wordt steeds door ons gecontroleerd. Wij vinden het belangrijk dat een product van goede kwaliteit is, duurzaam is en goed werkt. Op het eerste gezicht is de TessPaver eenvoudig gereedschap. Als je iets verder kijkt, zie je dat over elk onderdeel goed nagedacht is. Het is een ingenieus ontwerp!

TessPaver en Duurzaam

De TessPaver 120T is zo ontwikkeld dat het een duurzaam product is. Het is robuust en werkt geheel op menskracht. Er is dus geen fossiele brandstof voor nodig. Ook de onderdelen zijn duurzaam en het apparaat kan gerecycled worden.