Verzenden en retourneren

Verzenden en Retourneren


Verzendkosten

Wij leveren binnen Nederland en wereldwijd. Nederland: Voor bestellingen met een waarde > € 300,- exclusief BTW is de verzending gratis.

We leveren aan USA en Japan etc,: In je winkelwagen kunt je de verzendkosten zien. Zorg dat je het juiste land geselecteerd hebt. Als voor jouw land de verzendkosten niet zichtbaar zijn, neem dan contact met ons per e-mail en wij informeren je over de verzendmogelijkheden en -kosten.

Levertijd
Normaal gesproken leveren wij uit voorraad. Transit tijd Nederland en Belgie: 1 à 2 dagen. Transit tijd USA en Canada: ca. 7 werkdagen. Het kan iets korter of langer zijn afhankelijk van drukke periodes.

Afhalen
Uiteraard is het mogelijk om je bestelling af te halen in Avenhorn. Graag vooruit betalen met iDeal of bankoverschrijving. Wij nemen contact op wanneer de order klaar ligt.

Retourneren
Tess Essentials streeft ernaar de beste kwaliteit producten te bieden. Als je echter om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, retourneer je tot 30 dagen na aankoopdatum. De goederen moeten ons in een verkoopbare staat bereiken. Om ervoor te zorgen dat we de teruggave zo gemakkelijk mogelijk kunnen maken, moet je ervoor zorgen dat je jouw kwitantie en elke verpakking bij het gekochte goed bewaart. Alle restituties worden normaal gesproken op dezelfde betaalwijze als je aankoop gedaan.
Retouradres: Tess Essentials, West 47a, 1633 JC Avenhorn, Nederland. Indien de artikelen ongebruikt zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, storten wij jou de aanschafprijs, met uitzondering van de verzendkosten ad € 30,-, zo spoedig mogelijk, en uiterlijk binnen 30 dagen na retourontvangst van de artikelen terug op het bij ons bekende rekeningnummer, waarmee de order betaald is. De bijkomende kosten zijn voor retourverzending zijn niet declarabel.
Wanneer de door ons afgeleverde artikelen niet binnen de “zicht”-termijn zijn teruggezonden, gelden de zaken als door jou zonder enig bezwaar geaccepteerd. Zondag gesloten . Dit beleid is alleen van toepassing op bestellingen die online worden geplaatst op www.tess-essentials.com.